Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)
banner kayit2
banner kayitliste
maras bb
tsf logo_2015
gsb logo 2019

Arşiv

8.Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvası
maras-600Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun düzenlediği 8.Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç Turnuvası 04 -09 Nisan 2017 Tarihleri arasında Batıpark Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. Bu yıl 8.si düzenlenecek olan turnuvada, 4 farklı kategoride toplam 47.000 TL nakdi ödül dağıtılacak.

A veya B kategorisine katılmak isteyen sporcular, Kredi kartı ile ödeme sayfasından ödemelerini yaptıkdan sonra çevrimiçi kayıt sistemine tıklayıp T.C. Kimlik numaralarını girip kayıtlarını tamamlayabilirler.

Yaş kategorilerine katılmak isteyen minik sporcular sadece çevrimiçi kayıt butonuna basıp kayıtlarını gerçekleştirebilirler. B kategorisinde yarışmak isteyen 7 - 12 yaş arası sporcular önce B kategorisi için kredi kartı ödeme sayfasından katılım ücretini ödemeleri gerekmektedir.

 YURT İMKANI:
YARIŞMAMIZA ŞEHİR DIŞINDAN KATILACAK SPORCULAR İÇİN BELEDİYE AİT SPORCU YURDUNDA ÜCRETSİZ KONAKLAMA İMKANI SAĞLANACAKTIR.Kontenjan sınırlıdır.
Bilgi ve başvuru: Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir  
 
Turkish Chess Federation © 2016